Savner ikke i det hele tatt

  Postet: 26.08.2012
 • Klokka: 18:48
 • Kategori:Blogg
 • Kommentarer:2


Vi var en liten tur ute i Ski i går, det var mye folk og liv men vi har blitt gamle begge to, haha:) Vi syns dett rett og slett er blitt slitsomt og gå ut, det er så ufattelig høy musikk at det går nesten ikke ann å prate med sidemannen engang. Vi trives best hjemme, både med og uten selskap hvor det er mulig å prate sammen og hygge seg.

Har ikke drukket alkohol på 6-7 mnd, og jeg savner det ikke i det hele tatt, ikke festingen heller.

Mamma har vært i polen i helgen, og gjett hvem som har shoppet baby tøy, haha:) Hun har kjøpt så mye utrolig fint og jeg har fått bamsedressen min til gutten vår:D Viser dere hva hun kjøpte i morgen.

Håper dere har hatt en fin helg, jeg må nå tilbake til til å surfe på finn og se om jeg finner nye baderomsmøbler. Minner om at det kommer en konkurranse i løpet av uken:)

  Postet: 26.08.2012
 • *
 • Klokka: 18:48
 • *
 • Kategori:Blogg
 • *
 • Kommentarer:2
 • Design: Benedikte Sæverud
KOMMENTERT AV:  theperfecthousewife
Hei! :)

Skjønner på en måte godt hva du mener med at du ikke savner uteliv. Jeg trodde før jeg ble gravid at det kom til å bli vanskelig å holde seg unna alkoholholdige drikker eller at jeg kom til å savne det og festing. Det ble helt annerledes enn jeg trodde, jeg savnet det ikke da og syntes de festene jeg var på var rett og slett masete(til og begynne med var jeg med for å være sosial og drakk et par munkholm, altså uten) men følte at det ble slitsomt og masete. Bedre å være hjemme og heller ha litt folk på besøk av og til.

Nå, er det godt å ta seg et lite glass vin på fredagskvelden, men så med måte :)

Nå som dere blir en liten familie, så er jeg sikker på at det er ting som er så mye viktigere. Alt annet blir litt ubetydelig. Burde glede deg.

Så gøy med masse babyklær:)MEN ikke kjøp for mye... de vokser så fort ut av det :(, jeg har flere ting liggende som jeg aldri har fått brukt på lille dattern min
KOMMENTERT AV:  connieshverdag
theperfecthousewife: Jeg også trodde jeg kom til å savne det men vi er blitt skikkelig hjemmekjære, det gjør jo ingenting med tanke på at vi skal ha en liten gutt og ikke kommer oss så mye ut etter han er født.
Vi gleder oss uendelig mye:)
Jeg prøver å i kke kjøpe så mye til nyfødt da han helt sikkert kommer til å bruke bodyer og dresser mest siden han blir født på vinteren. Jeg prøver å kjøpe noen klær som er litt større også, det har mamma gjort og. Hun har til og med kjøpt en lue han kan bruke når han nærmer seg 1 år:)Les dette før du kommenterer

- Ikke legg igjen reklame for din egen blogg!

Legg igjen et ord om "Savner ikke i det hele tatt" ?

hits